verfrissend coaching logo small

Team Coaching

Het is niet altijd even vanzelfsprekend dat collega's die met elkaar samenwerken een team zijn. Hoe krijg je dat voor elkaar als leidinggevende? Wat maakt dat mensen een team worden en wat kan er allemaal in de weg staan? Hoe goed kennen jouw teamleden elkaar eigenlijk?
 
 
Dit zijn vragen waarover ik graag met jou en jouw team in gesprek ga. Ik geloof in een aanpak die zorgt voor een duurzame verbetering van de samenwerking binnen teams. Daarbij vind ik het als coach goed om jouw team even uit de bestaande omgeving te halen, wetende dat coaching on the job daarna zeker zoveel waarde heeft.  Hoe ik dat doe: Ga met mij mee op de Camino!
 
 
Wil je een beeld krijgen van de mogelijkheden voor jouw team? Scroll dan door of neem dan contact met mij op.

 

Jouw Camino

IMG 7718

Ik neem jou en jouw team mee op reis. Niet zomaar een reis, maar je gaat een deel van de Camino lopen. Dit kan een deel van het Sint Jacobspad zijn in Nederland, maar voor bijna hetzelfde geld vliegen wij naar Noord Spanje. Wat je kunt verwachten? Een fysieke uitdaging... Een reis als het doel op zich... Emoties die komen en gaan... Afzondering... Maar ook saamhorigheid...

IMG 6824
 
Ontlading...Bezinning in stilte... Maar ook uiteraard pinchos... Pilgrim's menus... en daarna heerlijk slapen in een herberg... kortom: een wereldreis naar jouzelf met jouw team!
 
IMG 6990
 
 Check voor meer inspiratie mijn video's op Facebook.